לקיבוץ רביבים דרוש/ה מנהל/ת לענף המזון
מטרה: ייצור מזון, הגשתו ומכירתו. הפעלת חדר האוכל כמרכז אכילה ומקום מפגש מרכזי בקיבוץ
אחריות/תפקידים
- ניהול ענף המזון על כל פעילויותיו, בהתאם לחוק, לנהלים להחלטות האסיפה ומוסדותיה הנבחרים.
- ניהול, ייצור ומכירת מזון
- אחריות לשליטה ובקרה תקציבית ותפקודית של הענף על כל פעילויותיו.
- אחריות לשמירת והשבחת רמת השירות המוענקת לקהילת רביבים על-ידי הענף.
- ניהול המשאב האנושי.
- יכולת ניהול רכש ומו"מ עם ספקים ולקוחות פוטנציאלים.
- ייזום ופיקוח על הבאת הכנסות מגורמי חוץ.
כישורים נדרשים:
- השכלה, ידע וניסיון בתחום המזון וטבחות- יתרון
- ניסיון בניהול - חובה.
- ניסיון ויכולת ניהול להנעת עובדים.
- יצירתיות ויכולת ארגון.
- שירותיות, אמינות, יחסים בין אישיים טובים
- יכולת עמידה בלחץ ובריבוי משימות
- אחריות, מחוייבות ומסירות
- היכרות עם המערכת הקיבוצית - רצוי
קו"ח למייל: hrrevivim@revivim.co.il