לענף המזון בקיבוץ מעברות דרוש/ה שף/ית ראשי/ת
למטבח מוסדי דרוש/ה שף/ית מקצועי/ת, עם ניסיון בתחום המוסדי, בעל/ת ידע רחב בתחום המזון, יצירתיות ואהבה לתחום. במסגרת התפקיד אחריות על ניהול המטבח והצוות, תפעול ואחזקה.
דרישות המשרה:
- תכנון, ביצוע וגיוון התפריט, באופן שוטף, כולל עמדות מול הלקוח
- שליטה במחלקות השונות במטבח: עיקריות, סלטים, פחמימות, ירק וכו'.
- יחסי אנוש טובים.
- ניסיון בניהול צוות עובדים (ניהול, הנעה והדרכת העובדים).
- ניסיון מוכח בתחום המוסדי/מלונאי - לפחות 3 שנים.
- יכולת עבודה תחת לחץ.
- משרה מלאה
המעוניינים/ות מוזמנים/ות ליצור קשר עם מאיה (מנהלת ענף המזון):
נייד: 052-5258789
מייל beitsi1966@gmail.com