דרוש/ה מנהל/ת ענף המזון לקיבוץ שובל
תיאור תפקיד:
- ניהול ותפעול ענף המזון (חדר אוכל, מטבח) על כל מרכיביו המקצועיים, התקציביים, השירותים והאיכותיים (בריאות, איכות מזון וכו')- בשגרה ובחירום.
- בניית תקציב שנתי ומעקב על הביצוע
- פיתוח וקידום הענף על פי יעדים ותוכנית עבודה רב שנתית.
- ניהול צוות עובדים מקצועי ומיומן, תוך הקפדה על יחסי עבודה, יחסי אנוש תקינים. כולל סופי שבוע.
- ניהול רכש ומלאי למטבח.
- אחריות על תחזוקת המבנה והציוד המצוי בו.
- אחריות לתפריט מגוון, בריא ועונה לצרכי הקהילה.
- אחריות למערך החשבונות ומערכות המידע הממוחשבות של הענף.
- רמת שירות גבוהה ומתן מענה לפניות הציבור.
- ניהול תקציב מאוזן והגדלת הכנסות.
- קשר עם כל ענפי הקיבוץ אשר משתמשים במקום – חינוך, מכינה , תרבות ועוד.
- שותפות בהפעלת אירועי תרבות וחגים של הקיבוץ
דרישות התפקיד:
- ניסיון בתחום המזון - חובה
- שליטה מלאה ביישומי מחשב - חובה!
- ניסיון ניהולי של צוות עובדים - חובה ! ניסיון והיכרות עם קיבוצים - יתרון!
- ניסיון בניהול צוות עובדים - חובה
- ניסיון בניהול תקציב בסדר גודל של הענף.
- תעודת מקצועית בתחומי לוגיסטיקה/מזון - יתרון
- תודעת שירות ותקשורת בינאישית גבוהה
- יכולת עמידה במצבי לחץ ואי ודאות
- יכולת ליזום ולנהל מו"מ
- פיתוח הענף
כפיפות: מנהל קהילה
היקף המשרה: מלאה , פניות לשבתות וחגים.
קורות חיים יש להעביר לתמר ברגר מ. מש"א בדוא"ל.