דרוש/ה מנהל/ת לענף המזון
מהות התפקיד:
אחריות כוללת על חדר האוכל והמטבח בקיבוץ מעברות. מתן שירות הסעדה אדיב, איכותי, מגוון ומזין, תוך עמידה במסגרת התקציב שהוגדר.
תיאור התפקיד:
- ניהול תקציב הענף, מעקב ובקרה על הביצוע.
- אספקת ארוחות לאוכלוסיית הסועדים.
- אחראי על הרכש והמלאי של הענף.
- ניהול צוות עובדים של המטבח וחדר האוכל על כל המשתמע מכך - גיוס, הגדרת תפקידים, רווחת העובדים.
- תמחור מנות.
- הכנת תפריט ביחד עם הטבח הראשי.
- אחריות כוללת על תחזוקת המבנה ותקינותם של כלים וציוד של הענף.
- ייצוג הענף במוסדות הקיבוץ.
דרישות התפקיד:
- ניסיון ניהולי.
- הבנה כלכלית בסיסית.
- רקע בתחום המזון – יתרון.
- יכולת ניהול צוות עובדים וניודם במחלקות השונות לפי הצורך.
- תקשורת בין אישית טובה
- כושר עמידה בלחצים
- יכול ניהול מו"מ.
- נכונות לעבודה מאומצת גם בשעות ובימים לא שגרתיים.
- תודעת שירות גבוהה.
כפיפות - מנהלת קשת.
היקף משרה - מלאה.
המעוניינים/ות מוזמנים/ות לדרור 055-8860880
או למייל beitsi1966@gmail.com