דילוג לתוכן העיקרי
fw_before_content
content

לקיבוץ מעברות דרוש/ה מנהל/ת לענף המזון

דרוש/ה מנהל/ת לענף המזון

 

מהות התפקיד:

אחריות כוללת על חדר האוכל והמטבח בקיבוץ מעברות. מתן שירות הסעדה אדיב, איכותי, מגוון ומזין, תוך עמידה במסגרת התקציב  שהוגדר.

תיאור התפקיד:

  • ניהול תקציב הענף,  מעקב ובקרה על הביצוע.
  • אספקת ארוחות לאוכלוסיית  הסועדים.
  • אחראי על הרכש והמלאי של הענף.
  • ניהול צוות עובדים  של המטבח וחדר האוכל על כל המשתמע מכך  - גיוס, הגדרת תפקידים, רווחת העובדים.
  • תמחור מנות.
  • הכנת תפריט ביחד עם הטבח הראשי.
  • אחריות כוללת על תחזוקת המבנה ותקינותם של כלים וציוד של הענף.
  • ייצוג הענף במוסדות הקיבוץ.

דרישות התפקיד:

  • ניסיון ניהולי.
  • הבנה כלכלית בסיסית.
  • רקע בתחום המזון – יתרון.
  • יכולת ניהול צוות עובדים וניודם במחלקות השונות לפי הצורך.
  • תקשורת בין אישית טובה
  • כושר עמידה בלחצים
  • יכול ניהול מו"מ.
  • נכונות לעבודה מאומצת גם בשעות ובימים לא שגרתיים.
  • תודעת שירות גבוהה.

כפיפות  - מנהלת קשת.

היקף משרה - מלאה.

המעוניינים/ות מוזמנים/ות לדרור 055-8860880

או למייל beitsi1966@gmail.com